Нэвтрэх
|
Мэдлэгээ шалгая
|
Ашиглах нөхцөл
|
Холбоо барих
|
DATAVIZ
|
EN
СТАТИСТИКИЙН МЭДЭЭЛЛИЙН НЭГДСЭН САН
ЦЭС
Статистик /
Файлын сан /
Сургалт
Ном, сэтгүүл
Тооллого
Судалгаа
Инфографик
7 хоногийн үнийн мэдээ
15 хоногийн гадаад худалдааны мэдээ
Сарын мэдээний презентаци
Сарын танилцуулга
Жилийн эмхэтгэл
Амьжиргааны доод түвшин
газарзүйн мэдээллийн сан /
Онцлог газарзүйн мэдээллийн сан
Дэд мэдээллийн сан /
Мета мэдээллийн сан
Тооллого судалгааны каталоги
Нээлттэй мэдээлэл
Мянганы хөгжлийн зорилтууд болон ядуурлын зураглал 2011
Хүн ам зүйн үндэсний атлас
Тооллогын мэдээллийн сан
Тогтвортой хөгжлийн зорилго /
Судалгаа /
Сонирхолтой Статистик
НИЙТИЙН ХООЛНЫ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАРЫН ҮЙЛДВЭРЛЭГЧИЙН ҮНИЙН ИНДЕКС, 2015=100, улирлаар
Нүүр хуудас
Нийтийн хоол
НИЙТИЙН ХООЛНЫ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ САЛБАРЫН ҮЙЛДВЭРЛЭГЧИЙН ҮНИЙН ИНДЕКС, 2015=100, улирлаар
Хаах
|
Татах
Excel (.xlsx)
CSV (.csv)
Text (.txt)
Json (.json)
|
Хэвлэх
|
Тооцоолол хийх
|
Статистик үзүүлэлт (
1
)
Өмнөх оны мөн үетэй харьцуулснаар
Өмнөх оны эцэстэй харьцуулснаар
Өмнөх улиралтай харьцуулснаар
(
1
)
Ерөнхий индекс
Нийслэл
Аймаг
Хугацаа (Улирал)
2022-02
2022-01
2021-04
2021-03
2021-02
2021-01
2020-04
2020-03
2020-02
2020-01
2019-04
2019-03
2019-02
2019-01
2018-04
2018-03
2018-02
2018-01
2017-04
2017-03
2017-02
2017-01
2016-04
2016-03
2016-02
2016-01
Харагдах төрөл
Хүснэгт
Шугаман график
Баганан график
Талбайн график
Туузан график
Дугуй график
Тооцоолол хийх
×
Тооцоолол
Харьцуулсан суурь
Өсөлт/Бууралт
Өсөлтийн хувь
Өмнөх Улирал
Суурь Улирал
Эх мэдээлэл агуулсан
Хэмжих нэгж: хувь
Мета мэдээлэл
1
Тодорхойлолт
Тухайн үйлдвэрлэгчийн бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний үнийн өөрчлөлтийг илэрхийлнэ.
2
Аргачлал, арга зүйн нэр
Үйлчилгээний салбарын үйлдвэрлэгчийн үнийн индекс тооцох аргачлал ( ҮСХ-ны даргын 2015 оны 02 дугаар сарын 18-ны өдрийн А/25 тоот тушаалаар батлав. )
3
Тооцох аргачлал
Үнийн Ласпейресийн индексийг хэрэглэнэ
4
Үзүүлэлтийг тооцох давтамж
Улирал
5
Хэмжих нэгж
%
6
Мэдээлэл шинэчилсэн хугацаа
2022-07-08
7
Эх сурвалж
Нийтийн хоолны үйлчилгээний салбарын үнийн мэдээ
Тайлбар
Мета мэдээллийн дэлгэрэнгүйг энд дарж үзнэ үү
Ашиглах нөхцөл:
CC BY 4.0